Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

BOREC a MILOSTNÁ TOUHA

BOREC a MILOSTNÁ TOUHA

Rudilein Básně » o Sexu

Anotace: Žádný zázrak - ani kouzla - taktéž triky - jen náznak - tak trochu - verši sklouzla - do nádechu - sexu, erotiky(l.,2.)

BOREC
Teď miluješ bývalého kluka
který o sexu neměl ani tucha
Ale jak vešel na sexuální burzu
rázem jeho tělo bylo v kurzu
Vzal to za špatný konec
Byl vášnivý a navíc lovec

MILOSTNÁ TOUHA
Až někdy zas budeme spolu
a ty nebudeš proti tomu
zamířím k tvému protipólu
Publikoval(a): Rudilein, 13.6.2011
Přečteno (766x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti