Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jedna po půlnoci

Jedna po půlnoci

Skol Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: jedna když nemůžu po půlnoci usnout

Ty moje slzo
skáplá na tílku
moc krásně pláčeš
Ty můj andílku

jak popsat jenom mám
tu slzičku voňavou
jak rád bych ji pohladil
tu blůzku lákavou

co skrývá krásného
před zray zvědavými
kdo dotkne se pokladu
kdo spatří zraky svými?

ač milerád
bych to byl právě já
nemohu si to přát
jeli to vůle Tvá

kolik let prosit mám
pro touhu únavnou
jinou už nepoznám
pro ženu půvabnou
Publikoval(a): Skol, 13.6.2011
Přečteno (520x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Andy86

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti