Otázky
Otázky
Anotace: Tolik zvědavosti, a odpověď?
Má lásko.
komu buší srdce
při vzpomínce na Tebe?
komu voníš trpce
když Tě nemá u sebe?
jaký úsměv dnes máš?
když se dívám na Tebe
kohopak tak hledáš?
když se díváš na nebe
čípak kroužek nosíš?
jestlipak je odemně
kohopak dnes skosíš?
když to není kvůli mně
mám stále právo doufat?
když ustrnul jsem daleko
jak dlouho chceš jen koukat?
když jsem celý na mněko
snad čas dokáže ukojit
otázky tak zvědavé
až budem spolu v pokoji
jak holubičky bělavé
v nevinnosti stvořena
od měsíce poznána
nyní vidím , jsi žena
tohleto je nirvána
Publikoval(a):
Skol, 12.6.2011