V LIDECH
V LIDECH
Anotace: Bezpochyby pochybovači plení jiným jejich chyby.
,,...v přítmí chladnoucího žáru
lze odolat životnímu sváru
a vymanit se depky spáru
Umíme řešit rébusy
a do uší zní mi Debussy
Ve sváteční dny navlékáme korálky
vidím hyeny co zříkají se morálky
S otázkou
v puklinkách plesnivého jara
Kde se bereš živote?
Kde jsi nalezl skulinku?
Kdo ukázal Ti onu puklinku?
Publikoval(a):
Lavander, 12.6.2011