Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Viděl sem Mandragoru,neboj a přesně jak říkáš,na český způsob.
10.6.2011 23:46 | Martin Havlíček
Stáhni si film Mandragora. Ta je ještě drsnější. Děti ze stanice zoo na Českej způsob.
10.6.2011 23:41 | ZENITZERO666
ono se to k tý básničce asi nehodí, ale já čtu zrovna knížku, kterou "vypravuje Smrt" a v anotaci stojí, že během čtení, čtenář zjistí, že i Smrt má srdce..
10.6.2011 23:30 | Sonja la Rosa
Našel cestu k cíli,takže ke smrti,dobrý,nemusí bejt furt hepijend vid. Je to drsná básen,ocenuju nápad a zároven mě napadl film My děti ze stanice zoo,taky drsný. Jediný co ti můžu vytknout je nepropracovanost díla,ale to už je asi tvůj styl,vždycky to zachráníš obsahem,který mi je blízký.
10.6.2011 23:26 | Martin Havlíček