Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Někdy snad

Někdy snad

Skol Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Lásko moje, já si to všechno ani nezasloužím

Jsi moje štěstí
jsi moje zlato
žít s Tebou navždy
by stálo za to

Jsi moje láska
jsi moje kvítí
život je sázka
s Tebou jen svítí

Jsi moje slunce
máma Tvých dětí
s Tebou je hebounce
krásne je věděti
žě
jsi moje sedmikráska
jsi první a poslední má láska
Jsi můj motýl
jsi moje včela
jsi jako růže vhozená do kostela

Ach lásko
Lásko světice
vím už to:
Miluji nejvíce

A rozum vzadu vlaje
běžíce za srdcem
nikdy už nedozraje
je malým zločincem

Až měsíc vyjde v tmách
budu stát pod hvězdami
snící a šťastný snad
budeme navždy sami?
Publikoval(a): Skol, 10.6.2011
Přečteno (608x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 05:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti