Anotace: Dosud nebublikované "básně", produkty mého poznávání života a světa před šedesáti lety. Předposlední(18.) z doby, kdy lidé, kteří, stejně jako já, poznali i hlad, v bláhové naději očekávali šťastnější zítřky. Dnes je to tvorba snad jen k hořkému pousmání.