Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poslední let

Poslední let

No Shame Básně » ?nezařazené?

Anotace: Text co jsem před chvíli dopsal pro jednu kapelku mejch kámošů. Musel jsem ho trochu poupravit, aby vypadal jako báseň :-) Jo, a neni to o sebevraždě, i když by to tak mohlo vypadat :-D

Celej život padám z mostu
celej život skáču ze skály
hlavou dolů volnym pádem
mezi ty co už přistáli

Rozpadnul jsem se na tisíce kousků
a každej z nich od teď žije sám
rozpadnul jsem se na stovky myšlenek
shořel můj obraz a s nim i rám

Poslední let vesmírem
středem černý díry
už vim jak věčnost vypadá
má fakt rajcovní míry

Rajcovní míry a úsměv bohyně
v dálce teď na mě čeká
je jako malba na stěně jeskyně
- vzpomínka nedaleká
Publikoval(a): No Shame, 10.6.2011
Přečteno (201x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Aniel, lénuška, GAIA77, Andy86, koala-pancake, Rezervé, donne, Raven-san, Martin Havlíček, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 27.7.2024 09:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti