GUMA
GUMA
Anotace: Osud má někdy zvláštní smysl pro ironii :(<>)
Silnice černá
ubíhá krajinou
jedu sto dvacet
narvanou mašinou.
Zatáčka hadí
jako vzorek Zmije
osud můj splašený
ruce si myje.
Vybírám zatáčku
a míjím strom
praskla mi guma
rána jak hrom.
***
Prasklou gumou plul jsem
jako malá spermie.
Kdo moh tušit že po letech
mě zas jiná zabije!?!
Publikoval(a):
ZENITZERO666, 10.6.2011