Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
díky všem za hodnocení, ať za pozitivní nebo negativní, jsem rád za každý vyjádření názoru...ty básničky jsem napsal sám (ve chvílích, kdy mi nebylo zrovna nejlíp)...ještě jednou díky za názor, sem rád, že se to alespoň někomu líbí v tomhle světě, kdy poezie celkem vymírá :)
13.6.2011 21:34 | maca07
No tak já jsem hlavně podívala na Tvoje další básničky a vůbec to není špatný...Dialog s Deštěm už je hezkej v názvu...:0)
10.6.2011 8:24 | Sonja la Rosa
Tve, Párku v jakym stavu si to psal? :-)) Nicméně, ta báseň je až na několik rytmickejch zakopnutí úplně nehorázně hustá!! Ale chápu Párka, že trochu pochybuje, protože tohle napsat v 18ti.. Klobouk dolů i s kusem skalpu ;-) Měl by si sem dávat básně častějc!
10.6.2011 2:03 | No Shame
Jo funguje to ,mě si s tím dostal do do totální surrealistiky a demagogie,určitě originální dílo,mě si s tim docela dostal,doufám že to je určitě tvoje tvorba,ale myslím že jo,budem věřit.
9.6.2011 21:21 | Martin Havlíček