Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ZPĚV LÍTOSTI

ZPĚV LÍTOSTI

Rudilein Básně » o Životě

Anotace: Dosud nebublikované "básně", produkty mého poznávání života a světa před šedesáti lety. (17.)

ZPĚV LÍTOSTI

Líbá tě Líba
Líba? A proč líbá?
Že jsem ji poznal
to byla chyba

Miloval jsem ji
celou svou duší
Přemýšlím o ní
cosi se hnusí

Slzíc přísahá lásku
Dnes mně, zítra jiným
Až za mne i za tebe
děvenko, teď se stydím

Nedůvěra k tobě
Hrdlo svírá a dusí
Pro klid, tak každý
vzdá se tě musí
Publikoval(a): Rudilein, 9.6.2011
Přečteno (147x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, donne, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti