Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

PO ROZHOVORU

PO ROZHOVORU

Rudilein Básně » o Životě

Anotace: Dosud nebublikované "básně", produkty mého poznávání života a světa před šedesáti lety. (16.)

PO ROZHOVORU

Neřeklo se mnoho
Samá smutná slova
Zklamání bylo v nich
Ještě tak nedávno
jen samý šťastný smích

Vše ať se vrátí znova
Ať je zas, jak bylo dřív!
Oboustranná shoda
Radost v očích mých

Bylo to překrásné
Přátelství i láska
snad také upřímnost
Přišel kdosi větší
Její otec Řekl „dost!“
a byl konec řečí

Proč musí i nevinný trpět
Máme se rádi Cesty se dělí
Nespravedlivý je někdy svět
Co byste od nás ještě chtěli
Proč nelze dál píseň lásky pět
Publikoval(a): Rudilein, 8.6.2011
Přečteno (125x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, donne, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti