Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ztracená básnička......

Ztracená básnička......

ZENITZERO666 Básně » ostatní ...

Anotace: Akšil, Sonjo, Marcone!!! Hynku, Viléme, Jarmilóóó... ??? :I

Dost dobrou báseň někde jsem čet,
řešila život i tenhle svět.

Chci se k ní vrátit ona mi zmizela,
pěkně mě houpete jak vlny moře.

Proč básně píšete když je pak mažete?!?
Už se k nim nevrátím achich můj bože.

Proč typy dávám a píšu komenty,
když se pak vytratí jak ocas komety???

Nemažte básně co dobře zní,
ať s námi zůstanou co nejvíc dní!!!;}
Publikoval(a): ZENITZERO666, 8.6.2011
Přečteno (196x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Charibeja, No Shame, Ružka, Martin Havlíček, donne, Sonja la Rosa, bílá čarodějka
ikonkaKomentáře (10)
ikonkaDoporučit  (1x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 18:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti