Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro Majku

Pro Majku

Skol Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Jsi moje víla můj voňavý květ

Jsi moje víla
můj voňavý květ
jsi nádherně bílá
vrať se mi zpět

omládnou společně
tak na třicet let
měl bych Tě konečně
krásnou jak bílý květ

měl bych Tě v náručí
láskou rozechvělou
za sebe neručím
zlíbal bych Tě celou

Majce mé lásce
sluníčku jedinému
můj život je v sázce
zlatíčku nevinnému
Publikoval(a): Skol, 8.6.2011
Přečteno (357x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti