Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chybíš mi

Chybíš mi

blackhenry Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Chybíš mi, ale vrátíš se zpět, já jen nechci čekat, chci to hned.

Jsi slunce mé, jsi měsíc můj,
když vzhlédnu, vidím obličej tvůj.
Trpělivý musím nyní být,
nezbývá než o Tobě jen snít.
Těším se na Tebe zas,
tvůj úsměv, vůni, oči i hlas.
Na polibky tvé myslím stále,
dotyky, pohledy a tak dále.
Těším se až vedle mě budeš stát,
já budu moc sladký polibek Ti dát.
Publikoval(a): blackhenry, 7.6.2011
Přečteno (1197x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: H.I.L., donne

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 13:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti