Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Temný Král

Temný Král

Last Básně » Balady, romance

Anotace: je to dělané jako pokračovaní Ledové Královny.. Protože ke každé Královně patří Král :)

Ten král chudobu svému lidu dal,
při hádankách podváděl,
místo toho aby se podal.
Jeho poddaní ho milovali,
jeho vláda byla vším,
jiného vládce nepoznali,
on vyřknul: ,, Jás slunce oslepím!"

Tak žili ve tmě
a žili tam dlouho.
,, Vy patříte jen mě!"
Jeho srdce bylo zaslepeno mocí a touhou.
On věděl že nikdo nesmí ven
a to trvalo dobu hrozně dlouhou..

Na skonu života,
mládí chce vrátit zpět,
trápího jeho samota,
chybí mu i slunečný svět.

Žijí ve světě tmy a ničeho,
král už nežije dál,
žijí pod vládou nikoho,
čekají až se najde jiný král.

Přišel cizák..
On na flétnu hrál,
okouzlil všechny..
Ale jak?
To bylo jedno,
Vyvedl je jako krysy ze tmy...

...A DÁL!!
Publikoval(a): Last, 7.6.2011
Přečteno (292x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Andreu Nach, bílá čarodějka

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti