Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

To on

To on

Amor přiletěl
vystřelil šíp
hned zase odletěl
a věřil že bude líp.

Ale ono není
nic nejde hladce
láska v hořkou se mění
nechutná sladce.

Nějak to poplet
asi v čase i v místě
no prostě komplet
prostě amatér
no jistě.

Nováček zřejmě
či smysl pro černý humor?
Miluji tě
ale proč neptej se mě
to ten šílený Amor.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 6.6.2011
Přečteno (320x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Raven-san, Kuthor, Lucijána, GAIA77, Rezervé, Andy86, donne

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti