Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

rozchod

rozchod

Kajulinqwa Básně » Láska ... zklamání

Anotace: kdyz kluk odejde za jinou

Začalo to tím žes jednou nepřišel
ale znamenalo to víc.
Na vždy jsi ode mne odešel
mě stu samotnou nechal a za ní jsi spěchal.
Jednou jsem jí záviděla ted jí závidím hodně
už nikdy nebudeš pro mně.
Publikoval(a): Kajulinqwa, 6.6.2011
Přečteno (301x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti