Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Další ZPĚV PÁTEČNÍ

Další ZPĚV PÁTEČNÍ

Rudilein Básně » o Životě

Anotace: Dosud nebublikované "básně", produkty mého poznávání života a světa před šedesáti lety. (14.)

Další ZPĚV PÁTEČNÍ

Smích byl všem dán
při narození do vínku
Časem provází nám
i nejsmutnější vzpomínku
Ani s tebou to nebude jiné
ač odporují tvé oči snivé

Nerad chodím do kostela
stejně na pohřební průvod
vůbec ne, na zádušní mše
A to už je pravda celá
k připomenutí byl důvod
Nakonec, tím říkám vše.

Nic že neříkají verše tyto
Připisuji, je mně to moc líto
Já však víc už nechtěl říci ani
vše pochopíš, až budeš pán, paní
Publikoval(a): Rudilein, 6.6.2011
Přečteno (110x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Rezervé, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 10.11.2024 04:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti