Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Démon v nás

Démon v nás

Last Básně » Deprese

Anotace: v každém je..

Démon dřímá v každém z nás,
napovídá v každém rozhodnutí,
děláte to dobrovolně nebo nutí vás?
Je to jako ostré do hlavy bodnutí.
On vás k tomu přinutí...

Šeptá vám do ouška,
přivádí vás k šílenství,
je to jeho rouška,
která brání ostatním ho slyšeti.

Vy víte že tam je,
stejně jako já to vím,
v našich myšlenkách si hoduje,
jak dlouho ještě?
To já vám nepovím..

Říká mi skoč
a já na okraji stojím.
Ptám se ho proč,
docela se bojím.

Říká mi řež
a já připravena s nožem jsem.
Říká mi do vysílení běž,
a já odpovídám : ,,Tak jdem!"

Říká mi střel!
Přilož ji ke spánku..
Neboj není to poděl,
půjdeme do svatostánku..

Skočím i když se bojím,
já řeži,
do vysílení běžím,
i střílím do spánku.
Ale stejně mi je líto těch lidí,
vím že se nedostanou do svatostánku...

Ale já je pořád zabíjím..
Ne to nejsem já,
démon v mé hlavě mi to přikazuje,
on si na mě hoduje on se mnou bojuje!
A hádejte co Vám všem vzkazuje?..

Máte jen jeden pokus....
Publikoval(a): Last, 6.6.2011
Přečteno (385x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dlouhejkour, Bulldog, Andreu Nach, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti