Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tohel byla jízda spíš jako na horské dráze, než jako na kolotoči :-))
Nutno podotknout, že tvá dráha vede jen a jen vzhůru '
Gratulace a poklona :-))
4.6.2011 19:54 | Jiko
nitro se pokouuší o veletoč-luxus.
4.6.2011 9:11 | Martin Havlíček