Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

NEPŘIŠLA a MEMENTO

NEPŘIŠLA a MEMENTO

Rudilein Básně » o Životě

Anotace: Dosud nebublikované "básně", produkty mého poznávání života a světa před šedesáti lety. (9., 10.)

NEPŘIŠLA
Věděl jsem kdo jsi
že k tobě cítím cosi
Co muž cítí k ženě
Mělo to být oboustranné
Dnes poznal jsem že ne
Čekám ve smluvený den
kdybys přece přišla jen
Byl by to snad zázrak
nebo krásný živý sen

MEMENTO
Jednou se neprobudíš
tvé očí ztratí jas i zář
S ničím se neshledáš
Znehybní ti také tvář
Nikdy už se nezeptáš
Tak co? Jak se máš?
Publikoval(a): Rudilein, 3.6.2011
Přečteno (100x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jiko, Baruet, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti