ZAKŘIČTE!!!
ZAKŘIČTE!!!
Anotace: Mohla by to být dvojka No Shamova projektu. Tak nechám na vás co z toho bude ;b' Zatím jsem si vzal na mušku emaře, citlivá děcka, punkery, hipíky, skinheady a egoisty:D Jestli vás napadá další kategorie lidí tak jí sem přidejte. Pak s tím něco provedu;)
Zakřičte emo
a budu šílet
vždycky když píšete
o žiletce v žíle
Zakřičte šikana
zakřiklý dítě
co peklo prožívá
jež těžko zříte
Zakřičte punk not death
co beznaděj zvrací
flákaj se po squotech
a nemaj práci
Zakřičte hippies
co chtějí mír
maj rádi hulení
úsměv jak sýr
Zakřičte oi - oi
skinheadi plešatí
co chcete čistší svět
na mě to neplatí
Zakřičte úcta
jíž ke mě chováte
složte mi poklonu
a pak se vytraťte...
Publikoval(a):
ZENITZERO666, 3.6.2011