Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Strach

Strach

Zvláštní jak často ti vyznávám lásku
jak snadné je verše ti psát
ale když tě vidím
sotva dostanu ze sebe hlásku
a to že tě Miluji
přestává být znát.

Působíš na mě tak nějak zvláštně
až přestávám být bez hranic
bojím se cokoliv udělat
aby to nebylo špatně
a tak radši nedělám nic.

Nechci tě jakkoliv ranit
brát ti tvoje iluze
nechci udělat něco
co mohlo by ti vadit
nechci táhnout tě k zemi
když máš chuť vzlétnout k obloze.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 2.6.2011
Přečteno (455x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kuthor, donne, Martin Havlíček, Rezervé, GAIA77

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti