ZKLAMÁNÍ
ZKLAMÁNÍ
Anotace: Dosud nebublikované "básně", produkty mého poznávání života a světa před šedesáti lety. (8.)
ZKLAMÁNÍ
Levočo, místo pomluv, kostelů a věží
Město středověku s hrdelním právem
Díváš se jak přes klíčovou dírku dveří
Ač nerad, ale po pravdě, s tebou je amen
Zklamaný, kdo věřil, bláhový, kdo ještě věří
Levočo, kde ranou do stolu člověk se měří
zub času se podepsal do zdÍ
lidé špatní, s výjimkou, nevím kteří
sami nemravní, jiným utrhají na cti
Zklamaný, kdo věřil, bláhový, kdo ještě věří
Publikoval(a):
Rudilein, 2.6.2011