Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozhovor

Rozhovor

No Shame Básně » ?nezařazené?

Anotace: Byly doby kdy jsem to jel v hlavě denně :) A z tý doby to taky pochází

Máš strach?
Mám
A čeho se bojíš?
Čeho se bojíš ty?
Otázek
Já odpovědí
A jak spolu budeme mluvit?
Nesmíme se bát sami sebe
To nejde
Ty to nechceš zkusit?
Chci Pomůžeš mi?
Rád Pomůžeš ty mě?
Snad ano
Jak se jmenuješ?
Odvaha A ty?
Nebojácnost
Proč tu jsi?
Bojuju se strachem
Já taky Není to zvláštní?
Ne není jen máme něco společného
Já už se nebojím
Já už taky ne
Sbohem
Sbohem?
Publikoval(a): No Shame, 1.6.2011
Přečteno (182x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GAIA77, Jiko, Marcone, Raven-san, Martin Havlíček, Rezervé, bílá čarodějka, donne, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 14:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti