Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vyznání v dopise

Vyznání v dopise

Romisteck Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Vyznání v dopise, může se zdát být nedokončené, možná proto, že odpověd na vyznání ve v reálu také jeden velký otazník. Omluva za případné pravopisné chyby.

Stále hledám odvahu,
ta správná slova jak Ti říct,
u dveří stál jsem Ti až na práhu,
neodhodlal jsem se k ničemu víc.

A tak skládám ti tu básničku,
v níž se pokusím vyjádřit své city,
přikládám nakreslenu růžičku,
chci aby jsi věděla,
že ta jediná pro mě jsi ty.

Když poprvé jsem Tě spatřil,
srdce se mi lehce rozbušilo,
to že můj sen jest abych k tobě patřil,
však zatím samo netušilo.

Tvá krása časem
nedala mi spát,
a tak šel jsem za tím hlasem,
hlasem srdce, už nesmím se víc bát,
vím že najevo své city já musím Ti dát.

A jak tak stále plynul čas,
byl stále hlasitější ten hlas.
Publikoval(a): Romisteck, 1.6.2011
Přečteno (756x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Raven-san, Ančés, donne, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti