Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

NADĚJE

NADĚJE

Rudilein Básně » o Životě

Anotace: Dosud nebublikované "básně", produkty mého poznávání života a světa před šedesáti lety. (7.)

NADĚJE
Až po plačtivém dnu
a v duši chladné noci
k ránu se rozední
a slunce tisíci pažemi
s laskavou a něžnou
náručí sevře Zemi
a nás lidi s ní
Víčka k probuzení zvednu
uniknu zlým snům z moci
Budu zas bdělý s ní
svou láskou, cílem snažení
královnou i kněžnou
Přijde naděje novým dnem
Snad pohoda i odpuštění
Publikoval(a): Rudilein, 1.6.2011
Přečteno (179x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: No Shame, donne, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 10.11.2024 04:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti