Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ano

Ano

Chci pevné místečko
v tvém žhavém srdci
nevím jak troufalé
je tohle mé přáníčko
ale
jiné teď nemám a nechci.

I když vím že nemám nárok
naději svou nepohřbím
nevím co bude zítra
za týden,za rok
vím jen
na otázku
"Miluješ mě?"
"ANO" ti vždy odpovím.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 31.5.2011
Přečteno (660x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Raven-san, Andy86, Marcone

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti