Domča a její malé problémky ?
Domča a její malé problémky ?
Anotace: Jednu smutnejší jsme vložil teď sem dávám veselejší :)
Domča a její malé problémky ?
Byla jednou jedna Domča
Co bydlela jí v Praze mamča
Byla trošku vysoká
A jednoho dne zaklapla si budíka
Byla z toho celá pryč
A ulevila si slovem doprčic
Jenže měla tu smůlu,
Že její tatík ,už byl vzhůru
Jenže co se nestalo
Letadlo jí u domu přistálo
Byla to její kamarádka
Co stavila se pro ní zkrátka
Denda jménem kvapilka
Co sehnala si manžílka
Její manžel to byl zvíře,
Až to všem lidem bylo k nevíře
Tak hodila jí do školy
Jenže chudák Domča zapomněla na domácí úkoly
Čas se na ně se blížil
A žaludek se klížil
Tak vzala rozum do hrsti
A vše stihla v tichosti
Byla z toho celá šťastná
Tak svíčku za to zapálila
Holka jedna modrooká
Jako by vypadla svýmu bráchovi z oka
Její brácha to je kozlík,
Ale je to super týpek vůbec žádnej hajzlík
Když jsem ho potkal poprvý
Tak jsem si říkal jakej je to borec namachrovaný,
Ale zjistil jsem, že není vůbec takový
A zavrhuje finanční podvody
A jehou oblibou je scifi a fantasy
Když jsem o Velikonocích od ní odjížděl
Tak mě nějakej pirát předjížděl
Tak jsem domů v pořádku dorazil
A táta jelikož jsem přijel, až v 11 tak se na mě dost rozlobil
Publikoval(a):
kočítko D., 31.5.2011