Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prokletí

Prokletí

Básník Kafka Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Krátká pravdivá básnička...

Zakletý do snu jsem,
horší je to každým dnem,
pomalu podléhám síle tvé,
čekají na mne chvíle zlé.

Bylas mou temnou paní,
předhazovalas mi klamná zdání,
Bylas královnou mých nocí,
ještě teď cítím ten pocit.

Proklela jsi duši mou,
žil jsem každou vteřinou,
teď nahlížím jen skrze sny,
potemněli všechny mé dny.

Ďáblu bych radši upsal duši,
než myslet na to jak ti to sluší,
Radši ukončím život svůj,
než volat každý den stůj.
Publikoval(a): Básník Kafka, 30.5.2011
Přečteno (434x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kateřina33, Andy86, Sonja la Rosa, bílá čarodějka, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti