Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Děkuji tato báseň je cca 2 roky stará :)
7.6.2011 11:08 | Last
Dokonalá, výstižná báseň, zobrazující čekání a touhu po jisté konkrétní osobě. Ač má svůj původ ve skutečnosti, věřím, že i ostatní čtenáři v ní naleznou chvilku k zamyšlení. Co si ale na ní nejvíce cením je fakt, že zůstává otevřená. Hlavní postava nastiňuje svou touhu, ale spíše se poddává osudu otevřeným závěrem, kterému figuruje jedno jediné slovo: „doufáme“. To vystihuje vlastně celý děj. Doufání ve šťastný konec.
6.6.2011 17:17 | Andreu Nach