JÁ TI ZPÍVÁM
JÁ TI ZPÍVÁM
Anotace: Pro mojí lásku... Je to vlastně písnička:-)
Třeba že nejsem
Karel Svoboda
chci ti píseň
věnovat.
Ke slovu se
melodie dá
a pak už jen
můžu hrát.
Ptáci v korunách
mi napoví
jak mám noty
poskládat
ptáci v korunách
mi napoví
až ti budu
trylky hrát
K brnkání mi stačí drát.
Srdce tvé odemknu si
klíčem houslovým
já to vím
že míváš v očích zář
když ti zpívám
o nás dvou
a o hvězdách
co na nebi jsou
ráda mám tvou
rozjasněnou tvář
Já ti zpívám
když se stmívá
nad Prahou
hvězdy svítí
jak na louce kvítí
a pro nás neplatí čas
jen léta jdou
Tak ať si klidně jdou
když chcou,jen ať jdou třeba...
Publikoval(a):
Ružka, 30.5.2011