Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Proč?

Proč?

Samotářka1 Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Proč je láska tak blízko a přesto tak vzdálená?

Láska je pro mě stále vzdálený cíl,
možná je na dohled a já ji nevidím.
Kdo by mi poradil, kdo by mě poučil?
Jak se jí dotknout, když v srdci je stín?

Vím, že i slovem umí pohladit mé srdce,
pohledem rozpoutat touhu a vášeň.
Ale kde je slečna co rozzáří v něm slunce?
Ta co v realitu probudí milostnou báseň?

Láska si prý každého najde,
našla si mě, je to fakt.
Ale proč jen ladně kolem projde?
Proč stále u mě frčí single takt?
Publikoval(a): Samotářka1, 30.5.2011
Přečteno (405x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti