Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ŽIVOT a TENKRÁT

ŽIVOT a TENKRÁT

Rudilein Básně » o Životě

Anotace: Dosud nebublikované "básně", produkty mého poznávání života a světa před šedesáti lety. (4.,5.)

ŽIVOT
A život plyne dál podoben vodě
Klidnou hladinu střídají vlny
Po dni jak moře rozbouřeně
jiný přijde zas, třeba slunný

TENKRÁT
Leželi jsem spolu
jako už vícekrát
Nikdo nevnímal
ani tentokrát
Země i s námi točí
Chtěl jsem ti říct
že mám tě rád
Přitiskl jsem se
však jenom blíž
Mluvily jen mé oči
Publikoval(a): Rudilein, 30.5.2011
Přečteno (137x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, donne, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti