Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

To máš za to, Ty zmetku...

To máš za to, Ty zmetku...

Andy86 Básně » o Lásce

Anotace: Láska...nenávist...smíření..

Za Tvé činy.. chtěla jsem plivnout Ti do tváře..
Sečíst Tvé viny.. smést špínu z oltáře..
Přesto Tě milovat.. Ty lásky ničiteli..
V souboji slibovat.. výhru Ti na posteli...
Chtěla jsem zašlapat tělo..Tvé do hlíny hluboko..
Aby to mé už neprobdělo.. ani minutu a daleko..
Daleko od Tebe...spálit Tvé dárky..
A přesto do nebe..poslat Ti k dobru čárky..
Až Tě najdou v zemi.. Ať udělají z Tebe anděla..
Ať Ďábel řekne : Tady na nervy poleze mi..a i když se to nedělá..
Ať zapíše Tě nahoře... u nebeské brány..
A ačkoliv je to k nevíře...smaže Tvoje rány...
Chtěla jsem Tě nesnášet..a přesto Tě milovat..
Soudy nad Tebou vynášet.. duši Tvou na ohni grilovat..
Pro zklamanou důvěru..nohy Ti podrazit..
A mrchu nevěru..tentokrát porazit..
Zároveň padat..a líbat Ti ruce..
Básně Ti skládat..jednu, dvě nebo i tucet..
Chtěla jsem...
Teď chci se životem toulat..
Krabičku s překvapením tiše žmoulat..
S Tebou si budu...už jen hrát...
Zavřu víko v sudu...jsem Tvůj kat..

A stejně mě budeš mít rád...
Publikoval(a): Andy86, 29.5.2011
Přečteno (192x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: FallenAngel, Marcone, Engliš, Rezervé, Martin Havlíček, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti