Ona
Ona
Anotace: Žije jen v mém srdci..
Hořím - hledám cesty zpět,
v ústech hořko - v čaji med,
nevím co mám dělat já,
kdepak nachází se má - milovaná.
Jakpak voní - co teď jí,
jak se tváří - vždy když spí,
nevím kde ji hledat mám,
přece chci já zůstat sám.
Publikoval(a):
Averzus, 28.5.2011