Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

DEPRESE ?

DEPRESE ?

Rudilein Básně » o Životě

Anotace: Dosud nebublikované "básně", produkty mého poznávání života a světa před šedesáti lety. (1.)

DEPRESE? ´51

Očima přesmutnýma
hledím v prázdnou ulici
Chtěl bych zastavit čas
tak bezohledně běžící
Proti všemu bezmocný
Kapky slz kanou po líci
Chtěl bych být silný
Co se dá, rozsekat
Podejte nejtěžší palici
Náměsíční nebo ponocný?
Jsem prostý člověk
chci být však kat
Nikdo mně neslyší
nikdo ani nevidí
Je to svět hluchoněmých
nebo svět bez lidí
Publikoval(a): Rudilein, 28.5.2011
Přečteno (138x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé, Sonja la Rosa, donne, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 03:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti