Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smrt monstra

Smrt monstra

Troll Básně » Hororové, strašidelné

Anotace: og i helvete ...

Po Norských nížinách,striga tam běží
oči má ve strachu,srst se jí ježí
čeho se asi,striga může báti?
Ghúla se nebojí,meči se může smáti.
A najednou,před strigou se objeví
temná postava,oči s krvavou krůpějí.
Začne šeptat tiše:Se deg i Helvete!
A v tom na strigu mlčky prstem ukáže,
a v ten moment hýbat jí se zakáže,striga jen těžce bojuje s osudem
a Smrt říká:Spolu do pekla půjdem!
Publikoval(a): Troll, 27.5.2011
Přečteno (298x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: manamenekdo, Averzus, Rezervé, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 02:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti