Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Beznaděj

Beznaděj

Ančés Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: .. Nevěřím na zázraky.

Je to už druhý pátek, kdy sama usínám,
Další noc, kdy sama sebe proklínám,
Do ticha té noci ještě tišeji se sebe ptám:
Jak tuhle a i tu další noc.. zvládnout mám.

Jsou to dva týdny, teprve čtrnáct dní,
Co bude dál, to kdokoli jen těžko ví.
Jen se mi směj, vždyť je proč,
„Ať už skončí tenhle kolotoč!“

Kéž by to byl jen sen a já se probudila vedle tebe,
Kéž by to byl vážně mráz,to, co mě u srdce zebe.
Chci snít s tebou, né o Tobě,
Svým snům nevěřím – nevěřím už ani sobě.

Nikdy mi nebylo nic jedno tak, jako teď,
Nebylo, protože ty jsi byl můj svět!
Chtěla bych ti říct jen pár vět,
Jednou z nich je věta :

- Miluji Tě, vrať se prosím, ať si tu hned.
Publikoval(a): Ančés, 27.5.2011
Přečteno (382x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Raven-san, FallenAngel

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti