Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Když na Tebe myslím...

Když na Tebe myslím...

Když na Tebe myslím, nechce se mi spát,
leda kdyby se mi mělo o Tobě zdát.
Já už vlastně sním svůj sen,
vždy, když trávím s Tebou celý den.
Není nic, co bych si mohla více přát,
není nic, co by mi kdo mohl dát.
Jen Tebe ke štěstí potřebuji nejvíce,
víc než Velikonoce potřebují kraslice.
Víc než potřebuje dítě svoji mámu,
víc než potřebuje urozený muž svoji dámu.
Víc než potřebuje láska zamilované srdce,
víc než malíř potřebuje svoje nadané ruce.
Potřebuji Tě víc než cokoliv na světě,
protože Ty jsi láska a štěstí v mém životě.
Publikoval(a): FallenAngel, 26.5.2011
Přečteno (1634x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ančés

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti