Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V dešti

V dešti

Ančés Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Poetické večery, nudné školní hodiny.. atd.

Na postel padá láska,
Na postel padá kříž,
Tam našla jsem tělo,
A pod ním ostnatou mříž.

V dešti tvoje ladná chůze vyniká,
A jméno napsané na cestě,deštěm zaniká.
Ze rtů smývá se ti smích.
A do očí vsadil si pláč.

Cesta,kterou chodili jsme pořád,
Jako by se změnila najednou,
Zkus chvíli mlčet,
Zkus to pro jednou.

Poslouchej, co chce ti říct vítr,
Dívej, kam odnáší tě mraky,
Koukni se nahoru na ně,
Třeba jsem tam taky.

Neuslyšíš nic, neptej se mě proč,
Zkus přijít na to sám,
Sedni si a přemýšlej,
Na co se tě ptám.

Jsi mnou očarovaný,
Vidíš slunce, nebe bez mráčků?,
To je pocit zamilování,
Protože prší, hlupáčku.

Jsem tebou očarovaná,
Přes lásku nevidím,
Jsem tak zamilovaná,
Že všechno ti odpustím.

Navěky! A lehce se to říká,
Věř, že pořád budu tě mít ráda
Nikomu tě nedám,
Svým srdcem jsem ovládána.
Publikoval(a): Ančés, 25.5.2011
Přečteno (438x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Raven-san, FallenAngel, Rezervé

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 23:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti