Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Já misantrop

Já misantrop

Averzus Básně » Smutné

Anotace: Prokletí mého já..

Milujte se - zabijte se,
na červy já nemám vkus,
odejděte - neptejte se,
pro mě jste jen velký hnus.

Já jich tolik viděl - tolik znal,
nikdo z nich to nechápal,
v sobě hněv pěstuji zas,
na ten okamžik ještě nedozrál čas.

Můj duch již dávno zatemněl
a přítel můj zas oněměl,
jak krysy jsou - všude jdou,
na co narazí - to zabijou.
Publikoval(a): Averzus, 24.5.2011
Přečteno (102x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, Martin Havlíček, Rezervé, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti