Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jsi

Jsi

Jsi štěstí, co mě potkalo,
jsi to, co mé srdce neznalo.
Jsi ten, koho miluji,
jsi ten, kterého v duchu si maluji.
Jsi pro mě všechno co mám,
jsi ten, kterého nikomu nedám.
Jsi jediný v mém životě,
Jsi láska má na světě.
Jsi mým nejtajnějším snem,
jsi ten, s nímž chci jít nocí a dnem.
Jsi jediný, se kterým chci žít,
jsi jediný, se kterým chci navždy být.
Publikoval(a): FallenAngel, 24.5.2011
Přečteno (760x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dlouhejkour, GAIA77

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti