Proč
Proč
Proč připadá mi, jako bys mě neměl rád?
Proč neřekneš mi, co Ti já mám dát?
Proč začínáš si se mnou zas hrát?
Proč je to jako tenkrát, když jsi začal mi lhát?
Proč miluji Tě víc než sebe?
Proč, když Tě tu nemám, tak u srdce mě zebe?
Proč mračí se na mě i tak jasné nebe?
Proč nechci jiného než Tebe?
Publikoval(a):
FallenAngel, 24.5.2011