Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Reinkarnace

Reinkarnace

No Shame Básně » ?nezařazené?

Anotace: Přes všechno špatný jsem na světe fakt rád :)

Až mi jednou přijde účet
za všechno rád zaplatím
odškrtnu všechny rány osudu
zůstane za nima jenom stín

Až mi jednou přijde účet
sečtu si všechnu radost
co prožil jsem tady s úsměvem na tváři
v ty dny kdy slunce až do duše zazáří

Nebudu litovat ničeho z minula
každá chvíle za něco stála
má řeka života co světem plynula
i s kamením na dně ráda si hrála

Takže až se mi zastaví srdce
a vzpomínky na mě zblednou
někde tam nahoře od stolu zavolám
"Čísníku!
Dám si to ještě jednou..."
Publikoval(a): No Shame, 24.5.2011
Přečteno (192x)
Tipy (21) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, Septi, Raven-san, bílá čarodějka, Andy86, Last, Marcone, Rezervé, donne, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 27.7.2024 05:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti