STŘEDOBOD
STŘEDOBOD
*STŘEDOBOD
Před vším
jsi tím
TY žena
nad jiné
mnohým
obdařená
Jen toužíš
po objetí
pohlazení
Tvé štěstí
Máš všechno
i to, co není
Mezi mnohými
jsi vyvolená
Někdy podle
nové módy
i mého vkusu
silně do mínusu
v neshodě
i proti přírodě
moc vyholená
S tím však se
nic nenadělá
Publikoval(a):
Rudilein, 24.5.2011