DUŠE
DUŠE
Anotace: Z duše o duši...
Klikatí se cesta v poli
já jdu po ní,srdce bolí,
duše má se zmatkem zmítá
žalem,strachem,smutkem zbitá.
Vysvlečená do nahata
není zlá a není svatá,
je naprosto obyčejná
ač silná,je zranitelná.
Často mění nálady
má však pevné zásady.
Ani v bouři ani v poušti
mojí mysl neopouští.
Co je to ta duše duší?
Co jí sluší a nesluší?
A co vůbec nepřísluší?
A slyší když srdce buší?
Publikoval(a):
Ružka, 23.5.2011