Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

NEŽIVOŘIT a NEOVLIVNITELNÉ

NEŽIVOŘIT a NEOVLIVNITELNÉ

Rudilein Básně » o Životě

Anotace: Verš (53., 54.) Kritika, pokud není konstruktivní, čili tvořivá, je to jen bezvýznamné plácnutí do vody!

NEŽIVOŘIT
Jak žil, zda rád
čemu se smál
byl veselá kopa
zda psal a napsal
možná i veršů pár
aby zůstala stopa
Čeho všeho dosáhl
na co si jen hrál
Žena nebo chlap
měli by žít tak
aby po každém
aspoň pomyslný
pomník kdesi stál

NEOVLIVNITELNÉ
Až budu veliký
sliboval
budu ......
Co dál?
Nebyl .....
ani veliký
Publikoval(a): Rudilein, 23.5.2011
Přečteno (59x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti