Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lovci

Lovci

P.Believer Básně » o Životě

Anotace: Krása může být i prokletím....

Jako štvaná zvěř si často připadáš
a únavou sotva dechu popadáš.
Který z lovců první chytí tě?
Každý pro tvou krásu
chce tě lapit do sítě.

Uteč a skryj se ve své skrýši.
Někam, kde tě nenajdou,
kde jen tlukot svého srdce slyšíš.

Lovci hledat budou dál.
Však kdo by o to stát se trofejí
v jejich sbírce stál?
Na trofej tiše prach se snáší
a nenasytný lovec
začne hledat další.

Uteč a nedej se lapit do sítě.
Staneš se jen trofejí,
pokud lovec chytí tě.
Publikoval(a): P.Believer, 22.5.2011
Přečteno (140x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Charibeja, bílá čarodějka, Rezervé, donne, No Shame, Marcone, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti